Rólunk

Bemutatkozás

 

A Ferroép-Szer Kft. 1998. tavaszán alakult Aradi Vilmos vezetésével.

A cég főként kisebb épületgépészeti kivitelezéssel kezdte meg működését.

A vezetés szakmai hozzáértése és elhivatottsága egy dinamikusan fejlődő , a piaci viszonyoknak megfelelően versenyképes kivitelező céggé fejlesztette Vállalkozásunkat.

A gazdasági környezet és a megrendelők elvárásai újabb és újabb követelményeket támasztottak a kivitelezési szférában működő cégek felé, így felénk is. Ennek megfelelően a szakmai képzéseket, az épületgépészettel kapcsolatos innovációkat előtérbe helyeztük.

A Ferroép-Szer Kft nagy figyelmet fordít a kivitelezéssel kapcsolatosan a gépjárműpark és a géppark folyamatos megújulására, mely a minőségi munkavégzés elengedhetetlen eleme.

A nagyobb piaci részesedés és a minőségi munkavégzés elérése érdekében minőségirányítási rendszert építettünk ki 2004-ben, melyet sikeresen alkalmazunk a mai napig. Ennek köszönhető, hogy a megfelelő jogi szabályozás mellett, minőségi előkészítői , lebonyolítói és kivitelezői munkát tudunk végezni megrendelőink igényének megfelelően. Szakmai fejlődésünket elősegíti a cégen belüli feladatmátrix.

Az újabb piacok felkutatása mellett cégünk folyamatosan részt vesz a közbeszerzési eljárásokon meghirdetett, pályáztatott munkák kivitelezésében. Nagy eredménynek tudjuk be, hogy ezen követelményeknek szinte minden esetben megfelel cégünk.

A cég ügyvezetője , Aradi Vilmos 2009-ben Csongrád megyében – a Vállalkozók Országos Szövetségének döntése alapján- „Az év vállalkozója” címet kapta.

Saját tulajdonú 130m2 –es korszerű és modern irodával rendelkezünk, ahol igényes környezetben tőrténik az előkészítői munka .Itt van lehetőségünk   megbeszéléseket lebonyolítani megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.

2004 óta sikeresen alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert amely még jobban elősegíti a magas szintű működést

 • Szakmai fejlődésünket elősegíti a cégen belüli feladat mátrix.
 • 2013-ban egy Innovációs pályázat keretein belül nagy értékű eszközpark fejlesztését tudtuk elérni ( földmunkagép, PC eszközök, hardver-szoftver )
 • A 2014. évre szinte teljesen megújuló gépjárműparkkal rendelkezünk, mely szakembereink számára minőségi munkavégzésben nagy segítséget nyújt
 • A 2014 . Év cégünket szakmailag elismert, pénzügyi mutatóink ( nyereség ) szerint pedig egy tőkeerős , országos viszonylatban elismert épületgépész kivitelezővé tette.
 • 2014. évre a cég komplett arculata kialakult, mely különböző céget képviselő felületen jelenik meg:

–Céges mappa

–Feliratozott autó

–Logóval ellátott munkaruhák


Minőségpolitikánk


Célja a vevő bizalmát, elégedettségét elnyerni, majd megtartani, az alábbiak teljesítésével:

–A vevői és szakmai igényeknek minél jobban megfelelő ajánlatok kialakítása;

–Magas szakmai színvonal tartása és elősegítése rendszeres képzéssel is;

–Magas erkölcsi, etikai szint tartása, és megkövetelése dolgozóinktól (pontosan  fogalmazott ígéretek, és azok maradéktalan betartása);

–A cég arculatának építése megfelelő megjelenéssel (figyelmes, udvarias modor, autó, ruházat, stb.)

 

 Miért minket válasszon? 

 • Magas színvonalú kivitelezés az épületgépészet területén. Innovatív megoldások.
 • Kiemelkedő szakmai felkészültség és irányítás.
 • Kiváló kommunikációs készség.
 • Szakképzett munkaerő.
 • Tőkeerős cég.
 • Megrendelőkkel személyes kapcsolattartás elengedhetetlen a számunkra.
 • Minőségi anyagok felhasználása, magas fokú szakmai hozzáértés.
 • Folyamatos szakmai fejlődés és géppark bővítés jellemzi cégünket.
 • Határidőre történő kivitelezés.